Logo Treetop

TreeTop Online.
De expertise van TreeTop. Direct en eenvoudig.

Waarom beleggen?

Comfortabel leven zonder financiële zorgen, iedereen verlangt dit wel. Om deze wens waar te maken, moet men er tijdig aan beginnen. Wat u vandaag met uw geld doet, zal een invloed hebben op uw toekomst en die van uw naasten. Kiezen om te beleggen is al de eerste goede beslissing!

Treetop carpet

Waarom op de beurs beleggen?

Heeft u al een spaarrekening met voldoende reserve? Dan kan het allicht een goed idee zijn om een deel daarvan op de beurs te beleggen. Uw spaarrekening brengt niets op en bovendien heeft de beurs historich bewezen dat zij op lange termijn een van de meest rendabele investering is*. Beleggen is echter risicovol, laat u daarom begeleiden.

Treetop wagon

Met TreeTop Online kunt u rechtstreeks en eenvoudig wereldwijde beleggingsfondsen kopen. Voor beleggingen vanaf 50.000 EUR voor nieuwe klanten.

Laat u begeleiden door experts

Om u te laten verzorgen of uw auto te herstellen, gaat u op zoek naar een specialist. Doe hetzelfde voor uw beleggingen en vertrouw uw geld toe aan ervaren beheerders.

Beleggen, dat doen we samen!

We zijn overtuigd van de oplogissingen die we aanbiden en we beleggen er dan ook ons eigen geld. Vandaag biedt TreeTop Online aan iendereen een eenvoudig en rechtstreeks alternatief om als expert te beleggen.

Treetop maze

Weet aan wie u uw geld toevertrouwt

Als klant van TreeTop Asset Management Belgium - beursvennootschap naar Belgisch recht - worden uw tegoeden beschermd door het garantiesysteem voor deposito's, voor een maximaal bedrag van 100.000 euro voor de tegoeden in deposito en maximaal 20.000 euro voor de financiële instrumenten.

Veiligheid en klachten
sluiten
sluiten

Voor deze informatie, zal u doorverwezen worden naar de website van de TreeTop-groep

Doorgaan